Actualitat

Lamentem haver de comunicar el decés d’Ignasi Amat Garriga, membre del nostre Comitè Executiu i de la Junta de la UEM

Abad d’estaca “que era una persona implicada, positiva, generosa i amb un gran sentit del compromís social que ens seguirà inspirant”.

En nom del Comitè Executiu de la Cecot i en el de la Junta Directiva de la Unió Empresarial Metal·lúrgica lamenten haver de comunicar-vos el decés de l'empresari, soci i amic Ignasi Amat i Garriga.                                                                                         

(Terrassa, 1962-2021)  A.C.S                                                

L'Ignasi ha estat membre del Comitè Executiu de la nostra entitat des del 2016 i membre de la Junta Directiva de la UEM des del 2005, i volem agrair públicament la total implicació de l'Ignasi amb el desenvolupament de les nostres organitzacions, i les seves aportacions als diferents grups de treball. També va formar part com a vicepresident tercer de la primera Junta Directiva de la Federació Empresarial del Metall, l’any 2015.

El president de la Cecot i de la UEM, Antoni Abad, d’estaca d’ell “que era una persona implicada, positiva, generosa i amb un gran sentit del compromís social que ens seguirà inspirant”.

Ignasi Amat va néixer el 24 de febrer del 1962 i va estudiar enginyeria a la ETSEIT de la UPC. Entre el 1996 i el 2011 va exercir el càrrec de director general a Estamp, SAU, amb seu a Terrassa, i actualment exercia com a Vicepresident executiu de la mateixa empresa.