Actualitat

Participa a la consulta empresarial per a contribuir a l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible

A la Cecot considerem que donar suport a aquest projecte és important per a integrar la veu del nostre teixit empresarial en l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2020.

Us informem que l'ICO és signant dels Deu Principis del Pacte Mundial de l'ONU, i comparteix amb la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial l'objectiu d'impulsar l'Agenda 2030 per a la consecució dels ODS, així com els objectius de Nacions Unides i les noves polítiques nacionals i europees en matèria de desenvolupament sostenible.

En aquest moment, estan col·laborant amb la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial i la Secretaria d'Estat per a l'Agenda 2030 del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, en la difusió d'una enquesta empresarial, que té per objectiu recollir l'opinió i realitat de les empreses en matèria de Sostenibilitat i integració dels ODS. Aquesta consulta ajudarà a l'avanç de la nova Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2020, que permetrà conèixer l'estat real de les empreses espanyoles i determinar el camí a seguir en aquesta nova Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2020.
És important la participació del major nombre d'empreses, independentment de la seva grandària sector d'activitat o naturalesa (pública, privada o de l'economia social).

L'enquesta estarà oberta fins al 27 de setembre i totes les empreses de la Cecot esteu convidades a contestar-la. Us adjuntem un enllaç a l'enquesta.

Podeu obtenir més informació sobre aquesta iniciativa en els següents enllaços:  

Consulta empresarial per contribuir a Estratègia Desenvolupament Sostenible

INFORMACIÓ RELACIONADA: