Actualitat

A la Cecot celebrem que s'hagi dut a terme la investidura i demanem al nou president celeritat en la formació del nou Govern

Esperem que la conformació del nou Govern i, en especial, en aquells àmbits amb responsabilitat o incidència sobre el sector empresarial sigui ràpida i amb propostes positives per l’activitat productiva.
  • Des de la Cecot valorem positivament dos dels eixos sobre els que el President Quim Torra ha anunciat que pivotarà el seu programa de govern: la cohesió social i la prosperitat econòmica.
  • Esperem que la conformació del nou Govern i, en especial, en aquells àmbits amb responsabilitat o incidència sobre el sector empresarial sigui ràpida i amb propostes positives per l’activitat productiva.

A la Cecot celebrem que a partir d’avui es pugui conformar un nou Govern de la Generalitat de qui esperem que pugui iniciar els diàlegs, negociacions i acords pertinents per poder implementar les mesures necessàries per recuperar la plena normalitat de les institucions catalanes i impulsar mesures per recolzar el creixement econòmica.

Des de la patronal Cecot hem expressat en més d’una ocasió que cal preservar el teixit productiu com a generador de riquesa i com a factor clau per mantenir l’actual model de societat del benestar. Però també hem expressat sempre que el progrés econòmic ha d’anar vinculat a un creixement en paral·lel a la cohesió social i al desenvolupament de l’entorn. És per això que a l’entitat hem rebut en positiu dos dels eixos sobre els que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que basaria el seu programa de Govern i que són, precisament la cohesió social i la prosperitat econòmica.

A partir d’ara, a la Cecot ens mantindrem atents a les propostes i a l’equip que el president Torra conformarà en breu, i en especial a totes aquelles propostes en matèria de polítiques per incentivar el creixement econòmic, per reduir l’atur i polítiques de caire social. Posem l’èmfasi en prioritzar polítiques econòmiques d’impuls i internacionalització de les empreses, així com en aquelles mesures d’impuls a la innovació per aquelles empreses que encara han d’avançar en l’àmbit tecnològic.