Actualitat

Ampliat el termini de presentació de candidatures al dimarts 2 de novembre | 26a edició dels Reconeixements Empresarials.

A la vostra empresa us mereixeu un reconeixement!

Fins el proper 2 de novembre teniu a l’abast les bases de participació a la 26a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, que enguany ha convocat noves categories com Reconeixement a l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat o la Transformació Digital en tots els sectors d’activitat, tant comerç, com serveis, com indústria. També manté premis i categories ja habituals com la Millor Jove Iniciativa Empresarial o el Premi CaixaBank a la pime responsable, entre d’altres.

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea.  

Des de la Cecot creiem que ara és més que oportú que mai reforçar aquelles empreses que, malgrat la disrupció i l’impacte que ha suposat la pandèmia, continuen intentant adaptar-se constantment als canvis de l’entorn, creixent, millorant i continuen podent fer “empresa”.

Els Reconeixements Cecot 2021 es composen d'un total de 7 premis, alguns dels quals estan atorgats o promoguts per altres entitats. Les categories són les següents:

1. Reconeixement a l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat patrocinat pel Port de Barcelona.

2. Reconeixement a la Transformació digital del sector comerç i/o servei patrocinat per Helvetia.

3. Reconeixement a la Transformació digital del sector indústria patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona .

4. Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris amb el suport de la xarxa BANC.

5. CaixaBank convoca en el marc dels Reconeixements Empresarials de la Cecot, la 6a edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable.

Fora de concurs i a proposta del comitè executiu:

6. Gremi i/o associació empresarial.

7. Personalitat.

També és fa una menció especial a empreses centenàries. 

Com cada any, s’ha habilitat una pàgina web que integra les bases de participació i que es va actualitzant a mesura que l’esdeveniment va avançant:

www.nitdelempresari.com.