Actualitat

La Cecot posa en marxa la 24a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i el sopar anual de la Nit de l’Empresari

El TNC tornarà a acollir la Nit de l’Empresari el proper dimarts 23 d’octubre. Una edició que tractarà sobre la necessitat de donar suport a la innovació, la recerca i el desenvolupament en l’entorn empresarial i que reivindicarà posar la intel·ligència al servei del progrés social

Aquesta setmana el president de la Cecot, Antoni Abad, s’ha reunit amb els representants de les empreses i entitats que faran possible una nova edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i de la Nit de l’empresari, mitjançant la seva col·laboració o patrocini.

 

Abad ha agraït el suport, implicació i confiança d’aquestes companyies que, en tots els casos, superen els tres anys de participació en un esdeveniment que té com a objectiu premiar l’esforç diari dels equips de treball de les empreses, ja sigui per millorar la seva competitivitat, la relació amb l’entorn, pel risc mesurat a l’hora d’emprendre nous reptes en internacionalització, innovació o creació de nous projectes empresarials.  

 

La 24 edició de la Nit de l’empresari de la Cecot continua comptant amb el suport de CaixaBank,Prevint, Helvetia,Solred, Endesa, Movistar, Serafí Indústria Gràfica, Sanmy, Stern Motor, MútuaTerrassa, Mina Aigües de Terrassa, GrupoCerezo, Diari de Terrassa, Diari Ara,i Viaempresa.

 

Durant la reunió, Abad ha anticipat als assistents que la 24a edició de La Nit de l’Empresari torna a la capital catalana el proper dimarts 23 d’octubre i manté la ubicació de l’any passat: el TNC. “No obstant, no podem i no volem deixar de dir que és un acte de Vallès, amb presència important d’industrials, empresaris/es, directius/ves i executius/ves del Vallès, en el seu conjunt, però portat a la capital catalana”, ha informat Abad.

 

 En marxa les bases de participació per la 24a edició dels Reconeixements Empresarials.

 

A partir d’ara  i fins el proper 31 d’agost ja estan a l’abast de tothom les bases de participació a la 24a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, la 4a edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable, la 3a edició del Premi Prevint a la Promoció de la Salut en el Lloc de Treball i el Reconeixement al Comerç o Servei més dinàmic que patrocina Helvetia.

 

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. “Les entitats convocants, i Cecot entre elles, creiem que cal distingir les bones pràctiques, cal premiar-les i fer-les públiques per tal que esdevinguin referents per altres empreses del sector. Fa 24 anys (des de 1995) que l’entitat va apostar per aquests premis, tal i com els coneixem a dia d’avui, i a hores d’ara estan consolidats”, ha reiterat Abad. 

 

Des de la Cecot es creu que en el context tan desfavorable en el que ens hem trobat fins ara, és més que oportú reforçar aquelles empreses que estan intentant adaptar-se constantment als canvis de l’entorn i continuen podent fer “empresa”.

 

Els Reconeixements Cecot 2018 es composen d'un total de 10 premis, alguns dels quals estan atorgats o promoguts per altres entitats. Les categories són les següents:

 

  1. Empresa més internacional, promogut per la FEM – Federació Empresarial del Metall – PETITA EMPRESA.
  2. Empresa més internacional, promogut per la FEM – Federació Empresarial del Metall – MITJANA I GRAN EMPRESA.
  3.  Comerç / servei més dinàmic, patrocinat per Helvetia.
  4.  Reconeixement a la Innovació, promogut pel Club Cecot Innovació i Tecnologia – PETITA EMPRESA.
  5. Reconeixement a la Innovació, promogut pel Club Cecot Innovació i Tecnologia – MITJANA I GRAN EMPRESA.
  6.  Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris i per BANC.

 Fóra de concurs i a proposta del comitè executiu:

 

Aquest any les candidatures es podran presentar fins el 31 d’agost, i el jurat farà la seva reunió de deliberació el proper 4 d'octubre.

Com cada any, s’ha habilitat una pàgina web que integra les bases de participació i que es va actualitzant a mesura que l’esdeveniment va avançant: www.nitdelempresari.com.

Des de l’organització s’espera mantenir el nivell de la qualitat dels projectes i candidatures presentades en els últims anys, que han sorprès els membres del jurat per les innovacions realitzades pels candidats o els nivells d’inversió en àmbits com la internacionalització, la responsabilitat social o l’esforç de trobar la cooperació entre empreses, per posar alguns exemples d’accions empresarials guardonades.

Imatges