Actualitat

La plataforma FEMvallès comparteix totes les seves propostes i treballs de mobilitat al Vallès mitjançant un nou espai web

FEMvallès confia que aquest gest ajudarà a compartir la visió d’un Vallès metropolità ben connectat i dotat entre la ciutadania i agents econòmics i socials del territori.
  • Totes les persones que viuen o treballen al Vallès tindran al seu abast informes i propostes de mobilitat impulsats per FEMvallès, com la xarxa de bus urbà o els baixadors per connectar línies de ferrocarril, a través de la web www.femvalles.cat.

Aquesta setmana FEMvallès ha publicat la nova pàgina web femvalles.cat, un espai on-line on es recull tots els treballs, estudis i articles elaborats per la plataforma i els seus col·laboradors.

D’entre les moltes propostes de mobilitat treballades per l’entitat s’hi destaquen les 31 al·legacions al nou pla de mobilitat del Vallès elaborades recentment per abastir una comarca amb una mobilitat estructurada i eficient. D’altres propostes concretes per a la millora de la mobilitat que s’inclouen són el traçat alternatiu d’FGC de Sabadell a Castellar, el pas de ferrocarrils regionals pel Vallès o trens semidirectes a la línia R4 entre d’altres.

Amb aquest portal la plataforma aconsegueix fer visible i fer arribar a un públic més ampli els estudis i projectes treballats des de la seva creació l’any 2010, i confia en que ajudi a compartir la visió d’un Vallès metropolità ben connectat i dotat.

 

Sobre FEMvallès

La plataforma FEMvallès és una iniciativa promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès.

A més a més han subscrit la seva adhesió a la plataforma: Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona (delegacions del Vallès Oriental i Occidental), Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Delegació del Vallès), Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Delegació del Vallès), Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Captura Nou Web FEMvalles Home