Actualitat

Tornem a posar en marxa formacions en dissabte!

La flexibilitat horària permet adaptar la formació a les necessitats i responsabilitats de les diferents persones.

Cecot Formació torna a impartir cursos en dissabte al matí pensats especialment per a treballadors i treballadores en actiu, aquests cursos s'engloben dins les àrees de recursos humans, habilitats interpersonals, económico-financera i fiscal, idiomes i tecnologies informàtiques.

La formació en dissabte ve motivada  per l'objectiu de l'equip de Cecot Formació d'avançar-se a les necessitats formatives i, alhora, oferir una formació amb flexibilitat horària que es pugui adaptar a les necessitats i responsabilitats de les diferents persones. La programació de formació en dissabte dóna resposta a una demanda que des de fa un parell d’anys fa l'alumnat de Cecot Formació a través de les enquestes de valoració en finalitzar un curs i en destaca l’elevat índex d’assistència en comparació amb la formació que es fa entre setmana.

De les 180 accions formatives que hi ha previstes en programa, una cinquantena es desenvoluparan en dissabte.

 

QUÈ EN PENSEN ELS ALUMNES QUE HAN ESCOLLIT FORMAR-SE EN DISSABTE?

L'Esther Zanuy ha iniciat un curs de Business English de 90 hores, i “tot i que suposa un esforç pel fet de ser cap de setmana, fer 5 hores seguides en una mateixa sessió és molt efectiu que fer diferents dies entre setmana, i a més et permet compaginar millor la setmana laboral”. 

Qui començarà un curs d’Anglès A.2.B de 60 hores en breu és la Carme López, i comenta que  “m’agrada realitzar formació en aquesta franja horària perquè entre setmana no tinc temps i aquest horari em permet ampliar coneixement de manera més relaxada”.

Per la seva part la Cristina Gonzàlez iniciarà en breu un curs de Mindfulness i explica que “jo treballo a Barcelona, però visc a Terrassa, per tant, durant la setmana no m’és possible poder-me formar, el fet de poder fer cursos els dissabtes al matí em permet seguir formant-me de manera continuada”.

Programar formació en dissabte és un fet que cada vegada té més demanda per part dels alumnes que fan palès de manera constant el seu interès, i expliquen que, els permet organitzar-se millor la setmana laboral. Des de Cecot Formació es continuarà buscant formules, idees i noves opcions per poder fer assequible la formació contínua al màxim nombre de persones i situacions.