Actualitat

Cecot Formació imparteix la primera edició del seminari de Tancament fiscal i comptable d’aquest any

Els seminaris de Tancament Fiscal i Comptable són una de les formacions més demandades i amb més índex d’assistència de l’any entre les empreses associades a la Cecot.
  • La necessitat d’actualitzar requisits i normativa, sumada a les càrregues que pot implicar el seu incompliment, converteixen aquests seminaris en una formació prioritària per a la majoria d’empreses.

Cecot Formació ha impartit la primera edició del seminari de Tancament Fiscal i Comptable d’aquest any de la mà de l’equip de formadors de Rius Consultors Associats. Enric Rius, assessor en fiscalitat de la Cecot, recorda que “el fet d’aplicar correctament la regulació normativa és molt important per tal d’evitar contingències fiscals futures”.

El principal objectiu d’aquesta formació és aprofundir en la normativa fiscal i comptable aplicable a aquest exercici per tal d’optimitzar la tributació de societats i comptabilitzar correctament les seves operacions, i que els assistents coneguin les novetats fiscals i comptables.

El perfil dels assistents és, fonamentalment, de responsables i professionals del departament de comptabilitat, directors/es financers, assessors/es, consultors/es comptables i financers.

“Els seminaris de Tancament fiscal i comptable ja són el “clàssic” de cada any i poden incloure’s dins la voluntat de Cecot Formació de donar a les empreses les eines necessàries per estar al dia de les noves reglamentacions així com adaptar-se a les diverses conjuntures”, conclou Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació.

Cecot Formació ja té programada una segona edició el proper 3 de desembre, en aquest cas s’impartirà a l’edifici Rubí Forma amb l’objectiu d’acostar l’oferta formativa a socis o a altres persones interessades que visquin o treballin a la zona, i en preveu una tercera a la seu de Cecot el dia 10 de desembre, i una quarta el mateix dia 10 de desembre a Vic, ja que l’actualitat d’aquesta formació afegida a les càrregues que pot implicar el seu incompliment la converteixen en una formació prioritària per a la majoria d’empreses.