Actualitat

Ampliem el nostre servei d’assessorament amb un nou expert en estratègia i creixement empresarial

Amb la incorporació de Josep Pey, a l’àrea d’assessorament en emprenedoria i creixement empresarial de la Cecot oferirem una total cobertura en les consultes d’aquest àmbit.

A la Cecot ampliem el Servei d’assessorament empresarial per adaptar l'oferta a les necessitats de les empreses que representem. En aquest sentit, incorporem un nou assessor dins l’àrea d’emprenedoria i creixement empresarial que incrementarà de dos a tres els experts que la conformaran a partir d’ara, complementant la vessant de les estratègies de consolidació i de creixement que necessiten les empreses.

En el context actual, on les incerteses han esdevingut quasi rutina, estem detectant una elevada inquietud dins les empreses a l’hora de plantejar les seves estratègies a futur. Amb aquest nou assessorament pretenem oferir-los recolzament i orientació en aspectes com la varietat de models de creixement que una empresa pot plantejar-se o com pot desenvolupar  models de transformació per adaptar-se a les noves tendències del mercat.

L’enginyer Josep Pey s’incorpora a l’actual equip conformat per Rosa Guerrero, assessora en creació d’empreses i Albert Colomer, assessor en reempresa. Pey centralitzarà les qüestions relatives a l’estratègia i el creixement empresarial i donarà resposta a com aprofitar les noves tendències del mercat per a fer créixer el negoci; assessorarà sobre com analitzar i desenvolupar avantatges competitives per a millorar el posicionament de l’empresa; en com l’empresa pot crear propostes de valor que encaixin amb els nous requeriments dels clients; orientarà en la diagnosi estratègica i en la realització de plans estratègics empresarials, entre d’altres.

Josep Pey és enginyer electrònic per la UPC i compta amb els graus d’administració i direcció d'empreses, de direcció i gestió comercial i un en gestió de projectes, tots ells expedits per l’IESE. La seva trajectòria acadèmica compta també amb un màster en direcció financera per l’EAE, un màster en direcció d'operacions, logística i producció ICT i, finalment, un de direcció de la producció a EADA.

Al llarg de la seva carrera professional ha ocupat diverses responsabilitats en càrrecs directius i de direcció general en empreses de diferents sectors: béns d'equip, electrònica, química, tèxtil, alimentació i arts gràfiques. És conseller extern en diversos Consells d'Administració de pimes i Coach Executiu d'alta direcció. Durant més de vint anys el seu treball s'ha centrat en l'assessorament estratègic i transformació empresarial per a petites i mitjanes empreses, de diversos sectors i activitats el que l’han dut a ser un bon coneixedor de la problemàtica que envolta el dia a dia de la pime.

Actualment l’equip d’assessorament de la Cecot està composat per 43 experts i expertes en matèries tan comunes a tot el teixit empresarial com ho són les relacionades amb l’àmbit laboral, el fiscal, el financer o les vendes, fins a matèries més sectorials o específiques com la contractació pública o l’optimització elèctrica.

Al capdavant d’aquestes àrees hi ha professionals i tècnics experts en cada matèria que atenen les empreses sense cap cost per a l’empresa. L’únic requisit és que aquesta estigui associada a la patronal o bé que sigui una persona que tingui una idea de negoci o un projecte empresarial. 

SERVEIS DESTACATS: