Actualitat

Sis empreses cercaran finançament en el marc del Fòrum d’Inversió organitzat per la xarxa BANC i el Cercle Cecot de Joves Empresaris

En els darrers 15 anys, BANC ha contribuït a injectar 11,8 K d’€ en l’equity d’una setantena de projectes i ha mobilitzat 165 inversors business angels en vuitanta-vuit operacions d’inversió.

El proper dimarts 30 d’abril, la seu de la patronal Cecot acollirà durant el matí un Fòrum d’inversió organitzat per la Business Angels Network de Catalunya (BANC) i el Cercle Cecot de Joves Empresaris. 

El Fòrum obrirà amb les intervencions d’Albert Colomer, director general de la xarxa BANC, Antoni Abad, president de la patronal Cecot i de la xarxa BANC i de Paco Hoya, president del Cercle Cecot de Joves Empresaris.

Exposaran els seus projectes en el Fòrum d’Inversió, les empreses següents:

BIKOO |Alex Pinies
Bikoo és una empresa de bike sharing que vol millorar la vida de les persones mitjançant la mobilitat compartida i sostenible.

APPNORMALS |Iñaki Díaz
Appnormals Team és un estudi de disseny i desenvolupament de videojocs i aplicacions nascut a Barcelona amb èxit internacional.

SNACKSON |Miguel Angel Muras
Millora la facilitat i l’accessibilitat a la formació, gràcies a l'ús del microlearning, el Mobile Learning i la gamificació.

GOODGUT |Mariona Serra
Aporta solucions innovadores per prevenir les malalties digestives, especialment les de caràcter crònic, i millorar la salut dels pacients que les pateixen a tot el món.

SOCOURT |Albert Marco
APP per a esportistes amateurs que els permet generar i compartir contingut d’una manera molt innovadora, guardant jugades que volen recordar.

AUTOTRADING FACTORY |Cristian Gómez
Startup Fintech especialitzada en desenvolupar sistemes de trading automàtic.

Paco Hoya emmarca aquesta acció del Fòrum en el compromís del Cercle amb valors com el treball en equip i la inquietud en l’adopció de la innovació en la cultura d’empresa i, fins i tot, a nivell particular. “Toles les activitats que impulsem han de passar necessàriament per millorar la societat i l’entorn més proper tenint en compte aquests valors”. Hoya ha destacat que aquest esdeveniment respon a la voluntat d’establir canals, d’una banda, amb nous emprenedors i emprenedores i, de l’altra, mantenir i reforçar els punts de trobada amb els/les membres del Cercle.

Sobre BANC
BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal Cecot i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), és membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l' European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).
L’any 2018 la BANC va celebrar el seu 15è aniversari contribuïnt a mobilitzar 165 Business Angels en 88 operacions d’inversió, generant una injecció acumulada de 11.8 Milions d’€ en l’equity de 69 projectes. Tanmateix, la xarxa també ha aportat més de 5,2 Milions d’€ en finançament addicional per altres 57 projectes innovadors, majoritàriament en préstecs participatius.