Actualitat

En marxa el programa Consolida’t per ajudar als autònoms a enfortir-se, reinventar-se i cercar noves oportunitats de negoci

El programa ofereix assessorament i formació gratuïta per tal d’ajudar a persones treballadores autònomes a reinventar-se en els moments de canvis que vivim.

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – AUTCAT, associació adherida a la patronal Cecot, posa en marxa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, una nova edició del programa Consolida’t que té l’objectiu de donar eines a les persones treballadores autònomes per enfortir-se, reinventar-se i cercar noves oportunitats de negoci en un context de canvis generats per la COVID-19. El programa va dirigit a persones treballadores autònomes amb cap o menys de 4 treballadors i una facturació inferior als 500.000€ anuals.

El Consolida’t t’ofereix eines per tal de mantenir i millorar el teu negoci i ho fa a través d’assessorament gratuït per part d’experts de diferents àmbits així com també de píndoles formatives en línia sobre matèries relacionades amb la gestió comercial i les vendes, el finançament, resiliència empresarial, màrqueting digital, etc.

La inscripció al programa és oberta i gratuïta i es pot dur a terme de manera telemàtica. Podeu trobar més informació del programa fent clic aquí.