Actualitat

Barcelona Comerç suma sinèrgies amb la Cecot

Actualment Barcelona Comerç està conformada per 23 Eixos comercials de Barcelona que integren prop de 25.000 comerços de proximitat a la capital catalana.
  • Fruit de l’acord entre ambdues entitat, els Eixos comercials integrats a Barcelona Comerç podran gaudir dels serveis empresarials que presta la Cecot, complementant així el portfoli sectorial i especialitzat que la Fundació ja ofereix.

El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de sumar esforços en la representació institucional i de complementar l’oferta de serveis que la Fundació ja ofereix a les empreses dels vint-i-tres Eixos comercials que la conformen.

“Aquest acord és possible perquè tant la Cecot com Barcelona Comerç coincindim en l’objectiu de promoure i defensar els interessos empresarials”, ha afirmat Garrofé durant la signatura realitzada aquesta setmana a la seu de la patronal catalana, “en el cas de Barcelona Comerç aquesta defensa està més centrada en les empreses del comerç de proximitat, en el cas de la Cecot, de forma més transversal ja que som una confederació empresarial multisectorial”.

Per la seva part, Vendrell ha volgut destacar que “aquest conveni ens permet sumar esforços i garantir un sector més fort i unit. A Barcelona Comerç estem creixent en nombre d’associats, aquesta tardor ja hem arribat als 23 eixos comercials adherits i volem créixer també en nombre de serveis per a ells i els més de 4.500 comerços que representen. El conveni amb la Cecot ens permet fer això de forma immediata i incorporar al nostre ventall de serveis, propostes que estem segurs seran d’interès i profit per a tots ells. A més, el fet que els socis dels Eixos Comercials puguin fer ús d’aquests serveis de la Cecot com els propis membres d’aquesta entitat, és un avantatge que valorem molt positivament”.

A través del conveni, Barcelona Comerç mantindrà una sèrie d'avantatges entre les que destaquen l’assessorament en qualsevol dels prop de 30 àmbits empresarials que disposa actualment la Cecot i, en especial, de l’assessorament destinat a la Formació Professional Dual, així com el servei de Borsa de Treball, l’oferta de formació empresarial o el servei de Reempresa. A l’hora, les empreses dels Eixos comercials de Barcelona Comerç també podran beneficiar-se de tot l’assessorament empresarial que presta la Cecot, i d’un ampli ventall d’acords en descomptes que aquesta té amb empreses de prestació de serveis de telecomunicacions, energeria elèctrica, gas, carburants, entre d’altres. Destaca en aquesta col·laboració el servei de canal musical a través de l’empresa Soundreef que ofereix als comerços una gran selecció musical i que actua com alternativa vàlida als cànons que actualment s’estan abonant a l’SGAE o d’altres societats de gestió col·lectiva.

 

Sobre Fundació Barcelona Comerç

Entre els anys 1997 i el 2000, es produeix a la ciutat de Barcelona la consolidació d’un concepte que ja estava latent, però que fins aleshores no s’havia manifestat d’una forma explícita: l’evolució de les agrupacions comercials territorials cap a un nova forma d’estructura col·lectiva, concretada en el nom d’Eix comercial.

Barcelona Comerç (@eixosbcn) és una entitat sense afany de lucre que treballa per crear projectes que afavoreixin el desenvolupament del comerç de proximitat de Barcelona, de la mà dels seus membres associats, els Eixos Comercials. Les agrupacions territorials que, constituïdes com a Eixos comercials a Barcelona, conformen el Patronat de Fundació Barcelona Comerç són, actualment, 23.Tots plegats donen cobertura a un territori amb més de 25.000 comerços de proximitat.

Sobre la Cecot

La Cecot és una associació empresarial multisectorial, constituïda el 1978 i integrada per 40 gremis i associacions empresarials; una patronal de patronals, que aglutina els interessos dels seus gremis i associacions, que actua com a representant davant dels interlocutors socials i presta, directa o indirectament, els serveis més avançats i de valor afegit per fomentar la competitivitat d'autònoms, microempreses, pimes i grans empreses.

 

Per més informació:

Fundació Barcelona Comerç - Susana Cuadras | Tel: 934 436 346  -  Móvil: 647 365 640  |  comunicacio@eixosbcn.org

Cecot | Tel: 93 736 11 15 - Móvil: 630 91 80 26 | comunicacio@cecot.org