Actualitat

Entrades gratuïtes CosmoBeauty Barcelona: 19, 20 i 21 de febrer del 2022

Si estàs interessat/da en obtenir entrades gratuïtes per al CosmoBeauty Estètica Barcelona clica aquí.

Aquesta jornada serà el punt de trobada on es presentaran les principals novetats de tots els sectors de la bellesa professional: Estètica, Medicina Estètica, Spa, Healthy life, Wellness, Terapies alternatives, Tattoo, Microblading, Micropigmentació i Cosmètica.

Fira de referència en el món de la bellesa:
CosmoBeauty Barcelona és la fira nacional i internacional de referència on les grans marques del sector es reuniran per donar a conèixer les últimes novetats en tractaments i productes. 

Novetats en productes i serveis:
CosmoBeauty Barcelona disposarà de diferents espais pensats per les marques expositores, amb demostracions en directe, les últimes novetats en tractaments i productes.
El visitant podrà posar-se al dia de les últimes tendències en aparatologia, cosmètica i benestar, el "Beauty Podium" i el "Healthy Corner" serà el punt de trobada ineludible del sector.

Formació:
Impartir una formació puntera i de qualitat a professionals dels diferents sectors que integren CosmoBeauty Barcelona és un dels objectius principals d'aquest esdeveniment. Per això, la fira congregarà una àmplia oferta formativa que tractarà tots els camps.

Activitats:
CosmoBeauty Barcelona també disposarà d'una àmplia oferta d'activitats per a cobrir les necessitats de tots els visitants professionals.

Més informació