Actualitat

El DOGC publica avui la Resolució per la qual s'obre la convocatòria del ajuts als autònoms

Us informem que el Diari Oficial de la Generalitat ha publicat avui la Resolució TSF/3288/2020, de 14 desembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2020 per a la concessió dels ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19.
Segons informa la Generalitat, dimecres 16 de desembre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies farà pública la resolució de totes les sol·licituds. 

La presentació del formulari d'inscripció prèvia, regulat a l'Ordre TSF/201/2020 de 26 de novembre, produeix els efectes de sol·licitud de l'ajut per la qual cosa no s'ha de presentar cap formulari de sol·licitud addicional. 

Les persones beneficiàries de l'ajut poden fer seguiment de l'estat de l'expedient a l'Àrea privada del portal Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).

Després de l'actualització i la revisió de les dades, la xifra final de registrats amb dret a l'ajuda és de 132.000 persones, i per tant, el Govern hi destinarà 264 milions d'euros.

El pagament d'aquest ajut extraordinari de 2.000 euros es farà en grups de 35.000 persones, de manera que totes les persones autònomes sol·licitants hauran rebut l'ajut abans del 31 de desembre.

Per més informació cliqueu aquí.