Cecot Home

ONLINE WEBINAR: Viatges de negoci en el context de la Covid-19. Poden viatjar les empreses?

Informació

La crisi sanitària de la Covid-19 està provocant efectes devastadors que van més enllà de la salut de les persones i que afecten la supervivència de les empreses i del conjunt del teixit productiu de la nostra economia. Els viatges de negoci, una de les palanques tradicionals per al creixement i desenvolupament econòmic, s'han vist paralitzats en la seva pràctica totalitat durant la pandèmia, tant en l'àmbit nacional com internacional.

No obstant això, el descens significatiu de la tensió sanitària ha permès a les autoritats començar a planificar el gradual aixecament de les restriccions i amb això també dels viatges. Malgrat això, la confusió, complexitat o dispersió de la informació relativa a la possibilitat de viatjar per part de les empreses i professionals, constitueix un obstacle perquè aquests puguin prendre decisions per a tornar a viatjar per motius de negoci.

L'objectiu del webinar, organitzat per Foment, és facilitar informació sobre com poden viatjar les empreses, quines són les limitacions i restriccions, a quines destinacions i en quines condicions i si és segur per al viatger.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí.