Cecot Home

Les persones, clau de la transformació digital

Darrerament, quan es parla de digitalització es posa el focus en la tecnologia i en les eines, com si aquestes fossin les claus per abordar un procés exitosament. No obstant això, la realitat és tot el contrari. El paper més rellevant el tenen les persones, els empleats, directius i, per descomptat, accionistes que tinguin una vinculació directa amb l'empresa que està immersa en aquest pas cap al canvi.
Per abordar-ho en profunditat comptarem amb:

Xavier Marcet, president de Lead to Change i autor de diferents publicacions; a destacar el seu darrer llibre Esquivar la mediocridad; el llibre afronta de forma contrastada com superar la pèrdua d’atractiu de les empreses, la incapacitat de satisfer al client, d’inspirar i motivar, així com la impossibilitat de  gestionar el  talent  dels seus  col·laboradors, tenint en compte la ràpida tecnologització de la societat, els nous models de negoci i l’agilitat estratègica que requereixen les organitzacions. 

Joan Bertran, emprenedor que va deixar la seva vida d’executiu del sector tèxtil per inventar un teixit de nanofibra biodegradable per al tractament local del càncer infantil.