Actualidad

La Junta del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia visita la UVic-UCC i Creacció

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement Creacció han rebut, aquest divendres al matí, la visita de la Junta del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia. Es tracta d’una secció d’aquesta patronal multisectorial, concebuda com a espai de debat i d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques que impulsin la innovació per augmentar la competitivitat de les empreses. 

La trobada s’ha dut a terme a iniciativa del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia, per conèixer l’activitat de transferència de coneixement de la UVic-UCC, el model de promoció econòmica de Creacció, i el vincle existent entre la Universitat i el teixit empresarial del territori. A més, aquesta presa de contacte inicial entre el Club Cecot d’Innovació i Tecnologia, la UVic-UCC i Creacció també ha servit per explorar possibles àmbits de treball i de col·laboració conjunts en el futur. A la visita hi han pres part el director de la Fundació Universitària Balmes, Jordi Baiget, i la directora de Creacció, Núria Macià. També hi ha participat el professor de la UVic-UCC Pere Quer. 

L’activitat del club es desenvolupa en dos àmbits diferents: la difusió de la cultura de la innovació i el desplegament d’activitats orientades a la formació, l’assessorament i la promoció de la innovació tecnològica. En aquest sentit, acompanya les empreses en el seu procés cap a la innovació, i les ajuda a definir i planificar els seus objectius, avaluar els punts febles i forts, i cercar els elements diferenciadors que les situïn en una posició d’avantatge en el mercat. 

La Junta del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia visita la UVic-UCC i Creacció