Actualidad

Saps si el teu projecte pot optar als fons europeus de recuperació? T'informem i t'orientem.

Des de la Cecot hem reorientat el servei de suport i atenció a projectes que prestem des de la Fundació Cecot Innovació perquè el nostre equip d’assessorament i consultoria pugui donar resposta als dubtes que les empreses pugueu tenir en relació a la canalització dels fons europeus de reactivació així com continuar orientant i acompanyant projectes empresarials en qualsevol de les etapes en les que es trobi la vostra proposta.

Hem publicat el web https://fons-europeus.cecot.org/ per donar resposta als dubtes en relació a la canalització dels fons europeus de reactivació i continuar orientant i acompanyant projectes empresarials en qualsevol de les etapes en les que es trobi la vostra proposta.

QUÈ PRETENEM?

1. Informar i orientar sobre el fons disponibles, dotant d’informació sobre els fons europeus d’una forma àgil i fàcilment accessible.

2. Incentivar, dinamitzar i canalitzar la potencial demandada de fons per part de les empreses, promovent la identificació de projectes susceptibles de percebre fons europeus. 

3. Reivindicar el paper de les pimes en el procés de transformació de l’economia espanyola, mitjançant l’activitat institucional de la patronal Cecot en organitzacions cúpula de representació empresarial.

Nou web informatiu Cecot sobre els fons europeus de recuperació