Actualidad

Festa Dia Mundial del Pa

Us informem que, en col·laboració amb l'Ajuntament, estem organitzant la festa per commemorar el Dia Mundial del Pa, que se celebrarà el pròxim 21 d'octubre a les 17h a la plaça de la Torre del Palau.

 

L'objectiu d'aquesta festa és fomentar la participació de tots els nens de la ciutat en la creació de dibuixos inspirats en el món del pa. Aquests dibuixos seran plasmats en targetes que portaran impreses la llista de totes les fleques associades, el logotip de l'Ajuntament i el del Gremi. Aquesta activitat busca destacar l'artesania i la qualitat dels nostres productes, alhora que promou una alimentació saludable.

 

És molt important que, ens informeu si voleu que el vostre logo surti a les targetes impreses. Teniu temps fins al 26 de setembre per informar-nos. Si no rebem cap notícia per part vostre entendrem que voleu sortir a la targeta.

 

Participació:

  • Convidem tots els nens a participar en el concurs de dibuixos. Poden deixar les seves creacions a les vostres botigues fins al 18 d'octubre, a les 15:00 h. Les targetes ens les heu de fer arribar a la seu del Gremi no més tard del 19 d'octubre a les 16h.

Sorteig de Premis:

  • Tots els dibuixos recopilats, tant pel Gremi com per l'Ajuntament, entraran en un sorteig que es realitzarà el 21 d'octubre a la Torre del Palau, amb premis emocionants per als guanyadors.

Programa d'Esdeveniments del 21 d'octubre:

  • 17:00 h: Contacontes
  • 17:30 h: Berenar
  • 18:00 h: Contacontes
  • 18:30 h: Sorteig i lliurament de premis

 

Us animem que vingueu a la Torre del Palau i que gaudiu de la festa!

 

Per a més detalls, podeu consultar les bases del concurs.