Actualidad

El teu negoci no té Google My Business? Ets invisible!

Google My Business és una eina gratuïta creada per Google per ajudar a les empreses a gestionar la seva presència a internet. Permet vincular un negoci amb l'entorn, és a dir, a través d'un únic panell que permet una gestió més eficient i senzilla perquè puguis afegir informació relativa al teu negoci, com ara una breu ressenya tipus " qui som", informació de contacte on s'ubica el teu centre, horari d'obertura i tancament, etc.

Si encara no tens presència a Google My Business, GPIC a través de la Cecot t'ajuda a donar-t'hi d'alta i a començar a fer-lo funcionar.

Des del Gremi, a través de la Cecot, t'oferim acompanyament i assessorament en la instal·lació i posada en marxa del teu perfil de Google My Business perquè hi puguis treure tot el suc. Les places són limitades!

En què t'ajudarem?

A activar el teu compte de Google My Business

Sol·licitar la verificació del teu centre

T'acompanyarem en la posada en marxa final

Aquest servei no tindrà cap cost per a tu, ja que s'emmarca en el programa "Fons Tecnològic de Comerç" del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

 

L'objectiu de Google My Business és oferir més visibilitat al teu negoci i que els teus clients puguin trobar-te més fàcilment, de manera que des d'una sola interfície de gestió, Google My Business reuneix diverses eines (Google Places, Google Maps).

Més informació