que es la cecot EN

Morbi interdum porta leo eget mattis. Aliquam erat volutpat. Pellentesque ultricies diam ac erat consequat tristique. Nam sit amet placerat ligula. Vestibulum auctor sollicitudin enim at hendrerit. Vestibulum quis commodo ante. Quisque faucibus libero ipsum, nec tempor leo rhoncus tempor.

Els magatzems terrassencs han constituït una tipologia d’edificis que ha destacat Terrassa per la qualitat i originalitat de la seva arquitectura. Els magatzems se situaven als carrers pròxims a l’estació del Nord, per on arribaven els viatjants a la ciutat i eren l’aparador de les noves indústries, per la qual cosa sempre han presentat les solucions constructives més arriscades o les façanes més originals solucions constructives més arriscades o les façanes més originals. No ha d’estranyar, doncs, que el modernisme es manifestés abans en un magatzem que en edificis públics o particulars.

Els terrenys en que es construí aquest edifici eren, antigament, la jardineria de cal Segala. També s'ubicà el teatre principal En aquesta sala, a l’entrada de l’edifici, hi ha el quadre on estan escrits els socis d’Honor de l’entitat. La lé b També s’hi ubicà el teatre Principal que l´any 1847 va que dar destruït per un incendi.

Anys més tard, el terreny entre els carrers Bernat de l’Om, del Passeig i Sant Pau, és adquirit per l’industrial Pasqual Sala i Sallés. L’edifici fou manat construir pel mateix Pasqual Sala l’any 1893 i destinat a l’emmagatzematge de teixits. L’arquitecte va ser Joan Trays i els “mestres d’obra” Baltasar Gorina i Vicens Aymerich. La construcció d aquest edifici recorda més a un petit palau que a un magatzem de teixits.