Cecot Home

SESSIÓ DIGITAL: Ajuts a la contractació | Fins a 19.500 euros per contracte

Informació

Ponents:

• Laura López: Responsable de l'Àrea de Planificació i Assistència Tècnica

• Alex Llovet: Responsable de l'Àrea de Serveis a l'Empresa del SOC

• Conxita Celaya: Cap del Servei de Formació per a la Inserció Laboral

Moderador: Pere Ejarque, assessor en responsabilitat social de la Cecot

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha anunciat que properament convocarà ajuts destinats a les empreses per fomentar la contractació. Són ajuts directes de fins a 19.500 euros per contracte. Durant la sessió, la Laura López, Responsable de l'Àrea de Planificació i Assistència Tècnica, l'Alex Llovet,  Responsable de l'Àrea de Serveis a l'Empresa del SOC i la Conxita Celaya, Cap del Servei de Formació per a la Inserció Laboral ens explicaran els criteris per beneficiar-se d'aquestes subvencions.

També ens donaran  a conèixer un nou programa de Formació Professional per a l’Ocupació en format dual que impulsarà projectes formatius i de contractació de joves en sectors professionals amb alta demanda de nous professionals, com manteniment industrial, perfils digitals o instal·lacions.

Així com el programa Forma i Insereix, que permetrà que les empreses que necessitin captar professionals puguin capacitar persones en situació d’atur, a les quals se'ls hi oferirà una formació amb elevades expectatives de contractació.