Actualitat

El president de la Cecot, Xavier Panés, es reuneix en visita institucional amb l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart

Aquesta és la primera trobada institucional entre l’alcalde i Xavier Panés com a nou president de la Cecot, qui va assumir el càrrec a finals de juny.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; s’han reunit aquest matí amb el president de la patronal Cecot, Xavier Panés; i amb el secretari general de l’entitat, Oriol Alba. Aquesta és la primera trobada institucional entre l’alcalde i el nou president de Cecot, que va assumir el càrrec el passat mes de juny.

La trobada, de caràcter institucional, ha tingut com objectiu principal presentar a l’alcalde el nou president, a més de donar continuïtat a les relacions entre l’entitat econòmica i el consistori en el marc de les reunions periòdiques que es realitzen. A més, durant la reunió s’han compartit opinions i reflexionat sobre temes que poden tenir incidència en el desenvolupament de la ciutat i el territori en l’àmbit de la promoció econòmica. El Pla de Polígons; la propera Nit de l'empresari, prevista pel 25 d'octubre al Teatre Principal; així com les actuacions de descarbonització i eficiència energètica, i les comunitats energètiques, també han estat tractades a la trobada.

Nota i fotografies proporcionades pel Dep. Premsa de l'Ajuntament de Terrassa

Reunió institucional entre el president Xavier Panés i l'alcalde Jordi Ballart