Actualitat

Campanya Sant Valentí 2023

Us informem que des de la Unió de Floristes de Terrassa estem preparant una campanya per estimular les vendes de flors per Sant Valentí. La campanya es farà entre el 2 i el 14 de febrer del 2023 i consistirà en el sorteig d'un sopar per a dues  persones i dues entrades per a del Mag Yunke a LaFACT Cultural

 

Llistat de floristeries:

La Selva: Plaça del Progrés,8
Floristeria Gras: Plaça Salvador Espriu, 1 i Av. Jaume I, 317
Oliveras: Carrer del Nord, 62-64
Petit Paradís: Avinguda Abat Marcet, 201

En aquest enllaç hi ha les bases legals del sorteig.

 

Ja tenim guanyador de la campanya de Sant Valentí

El 24 de febrer s’ha celebrat el sorteig corresponent a la campanya de Sant Valentí. Ha tingut lloc a la seu de la Unió de Floristes, on l’Oriol Alba, secretari general de Cecot ha estat l’encarregat d’extraure les butlletes.

El guanyador de les dues entrades per l’espectacle del Mag Yunque i del sopar per a dues persones al restaurant Santabrasa, ha estat el Sr. Agustín Sánchez Ramón que va fer la compra a la floristeria Petit Paradis.

Enhorabona al guanyador!


Us informem que des de la Unió de Floristes de Terrassa estem preparant una campanya per estimular les vendes de flors per Sant Valentí. La campanya es farà fins el 14 de febrer i consistirà en el sorteig d'un sopar per a dues persones i dues entrades per a l'espectacle d'El Mag Yunke, al Centre Cultural de Terrassa. La Unió de Floristes posarà a la vostra disposició els cartells per informar i fer publicitat de la campanya i us farem arribar un talonari amb els tiquets perquè els clients els omplin.

Consulta les bases