Notes de Premsa

Carlos Garriga presidirà novament la FEM durant els propers tres anys

La FEM permet al sector del metall vallesà treballar de forma coordinada, aprofitant sinèrgies, compartint experiències i representant els interessos del principal sector industrial de la comarca.

La Federació Empresarial del Metall – FEM ha reelegit com a president pel període 2020-2023 al Sr. Carlos Garriga Sels en representació del Centre Metal·lúrgic,  Vice 1er al Sr. Antoni Abad en representació de l’UEM de Terrassa, Vice 2on al Sr. Xavier Vera en representació de la Unió Metal·lúrgica del Vallès Oriental i Vice 3er al Sr. August Serra.

La FEM, té la seva seu a Sabadell i representa a la indústria i al comerç del sector metall del Vallès (Oriental + Occidental), i està integrada per 7.000 empreses que ocupen a 69.730 treballadors. Aplega a les tres patronals metal·lúrgiques presents al Vallès, el CENTRE METAL·LÚRGIC, la UNIÓ EMPRESARIAL METAL·LÚRGICA DE TERRASSA i la UNIÓ EMPRESARIAL DEL VALLÈS ORIENTAL.

La FEM permet al sector del metall vallesà treballar de forma coordinada, aprofitant sinergies, compartint experiències i representant els interessos del principal sector industrial de la comarca.

Recordem que la indústria del metall lidera les branques manufactureres. Genera un 36,4% del Valor Afegit Brut industrial de Catalunya i ocupa a 152.224 persones, un 5% de la totalitat de treballadors (3.047.442 persones) i un 32,5% de l’ocupació industrial (488.464 persones).

La direcció general de la FEM està a càrrec del Sr. Gabriel Torras, director general del Centre Metal·lúrgic i la secretaria general a carrer del Sr. David Garrofé, secretari general de la Cecot.

Sabadell/Terrassa/Granollers 19 de febrer de 2020

Federació Empresarial del Metall – FEM C/Concepció 40 08202  Sabadell Tel. 937457810