Notes de Premsa

El Gremi de Flequers i l’Ajuntament de Terrassa agraeixen la tasca dels professionals de les residències amb un esmorzar en el Dia Internacional de la Família

Fanny Novell: “Des del Gremi volíem agrair de forma molt especial la feina que han fet les persones que treballen a les residències i que tenen cura dels nostres pares, mares, avis, àvies, germans o germanes. És per això que avui que és el Dia Internacional de la Família els hem volgut fer arribar esmorzar a totes les residències de Terrassa”.

En el marc del Dia Internacional de la Família, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa han volgut reconèixer i agrair la tasca dels professionals que treballen a les residències de la ciutat amb un esmorzar que les fleques del Gremi han fet arribar a primera hora del matí.

En una carta conjunta signada per la presidenta del Gremi de Flequeres, Fanny Novell i l’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Jordi Ballart, expressen als treballadors i treballadores de les residències la seva voluntat d’homenatjar, amb aquest petit gest, la feina que desenvolupen i que han desenvolupat més intensament des de l’inici de la pandèmia de coronavirus el personal de medicina i infermeria, de direcció, de neteja, de recepció, d’animació, de treball social, de psicologia, de fisioteràpia, de perruqueria, de cuina i molts d’altres que, amb la seva gestió, estan ajudant a donar qualitat de vida a les persones que més directament han patit la Covid-19. “Gràcies per ser-hi, per convertir l’amor en acció i per la vostra professionalitat. Pensem especialment en aquelles i aquells professionals que us heu tancat en alguna de les residència, però el nostre agraïment va per a totes i per a tots”.

Com a societat i com a ciutat estem vivint un dels pitjors moments que recordem en molts anys. Ens toca passar un temps de pèrdues: de vides d’amics, amigues i familiars; de llocs de feina; de poder sortir al carrer amb tranquil·litat, i de poder compartir la vida amb els i les demés. Aquesta crisi de la Covid-19 permet posar en valor la feina de molts i moltes professionals. Un dels col·lectius més vulnerables és el de la nostra gent gran. “Avui, que és el Dia Internacional de les Famílies, volem agrair de forma molt especial la feina que feu a les residències que teniu cura dels nostres pares, mares, avis, àvies, germans o germanes”, explica Novell.