Notes de Premsa

El Gremi de Flequers i Pastissers promou celebrar la Segona Pasqua en Família

Fanny Novell: “Des del Gremi ens hem sumat a la iniciativa impulsada pel Gremi de Pastissers de Barcelona perquè creiem important celebrar el retrobament de les famílies ara que la Fase 1 del desconfinament ens permet reunir-nos a casa fins a deu persones”.

Tenint en compte que durant la Segona Pasqua tot Catalunya es troba en fase 1 de desconfinament, i per tant, es permet la reunió a casa de fins a 10 persones, és probable que es produeixi el retrobament de les famílies confinades durant més de dos mesos i serà un bon moment per celebrar aquesta festivitat en família, els dies 30, 31 de maig i 1 de juny.

Per aquest motiu, Gremi de Pastissers de Barcelona ha impulsat aquesta iniciativa, celebrar la Segona Pasqua en Família, a la qual tots els gremis de pastisseria de Catalunya ens hi hem sumat.

Per a Fanny Novell, escollida recentment com a presidenta del Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca, “retrobar-se amb la família després d’aquests mesos tan complexos és motiu de celebració i quina millor manera que fer-ho al voltant d’una taula compartint un pastís”.

La crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 ha suposat un repte molt important per a les empreses del sector considerat essencial, que han entomat aquests moments d’excepcionalitat amb moltes dificultats.

El sector ha patit una forta reducció de la demanda a conseqüència de les mesures de confinament que s’han pres, absolutament necessàries per superar aquesta crisi sanitària quant abans millor, tot i això, el Gremi ha fet un gran esforç per garantir l’abastiment a la ciutadania tot prenent les més estrictes mesures de qualitat i higiene.

 

Sobre el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca

El Gremi actualment aplega 20 obradors artesans de Terrassa i comarca que representen prop de 200 punts de venta.

El Gremi ofereix una àmplia bateria de serveis d'informació, assessorament empresarial i formació amb l'objectiu de millorar la competivitat de les fleques i pastisseries.

D'altra banda el Gremi també divulga els beneficis del consum de productes de fleca i pastisseria artesans, a través dels Forners i Pastissers de la Terra. Es tracta d'un grup de treball format per diferents agremiats que han redescobert algunes tradicions de la comarca i han creat nous productes, com ara els productes Munt, el pa d'espelta ecològica de Ca N'Arnella o bé la cistella de pans&coques de Terrassa.

Cartell campanya segona pasqua en família - Gremi de Flequers i Pastissers