La complexitat fiscal generada per la COVID-19, principal preocupació entre els participants del Seminari de Tancament Fiscal i Comptable impartit per Cecot Formació

La necessitat d’actualitzar requisits i normativa, sumada a la complexitat fiscal que ha generat la COVID-19, converteixen aquests seminaris en una formació prioritària per a la majoria d’empreses.
  • Els seminaris de Tancament Fiscal i Comptable són una de les formacions més demandades i amb més índex d’assistència de l’any entre les empreses associades a la Cecot. 

Cecot Formació ha impartit aquesta setmana la primera edició del seminari de Tancament Fiscal i Comptable d’aquest any de la mà d’Enric Rius, assessor en fiscalitat de la Cecot i el seu equip de col·laboradors. Rius recorda que “el fet d’aplicar correctament la regulació normativa és molt important per tal d’evitar contingències fiscals futures”. Enguany, degut a la situació actual originada per la COVID-19, aquesta formació s’ha dut a terme de manera virtual, una metodologia que ha estat molt ben acollida per a totes les persones participants.

El principal objectiu d’aquesta actuació formativa és aprofundir en la normativa fiscal i comptable aplicable a aquest exercici per tal d’optimitzar la tributació de societats i comptabilitzar correctament les seves operacions, i que els assistents coneguin les novetats fiscals i comptables, donant especial atenció a les implicacions fiscals i comptables que els efectes de la pandèmia originin en la nostra comptabilitat. A banda, també s’ha fet una pinzellada sobre les novetats pel 2021, en especial en el projecte de la Llei de Pressupostos.

El perfil de les persones assistents és, fonamentalment, de responsables i professionals del departament de comptabilitat, directors/es financers, assessors/es, consultors/es comptables i financers.

“Els seminaris de Tancament fiscal i comptable ja són el “clàssic” de cada any i poden incloure’s dins la voluntat de Cecot Formació de donar a les empreses les eines necessàries per estar al dia de les noves reglamentacions així com adaptar-se a les diverses conjuntures”, conclou Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació.

Cecot Formació ja té programada una segona edició el proper 1 de desembre, la qual es durà a terme de la mateixa manera, en aula virtual. Aquests continguts són d’especial interès per a les empreses ja que l’actualitat d’aquesta formació afegida a les càrregues que pot implicar el seu incompliment la converteixen en una formació prioritària per a la majoria d’empreses.