L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro rep, en visita institucional al nou secretari general de la Cecot, Oriol Alba, i al president Antoni Abad

El mes de gener d’aquest any Oriol Alba va prendre el relleu de David Garrofé al capdavant de la Secretaria General. La trobada amb l’Ajuntament d’Abrera ha tingut com a objectiu la presentació d’Alba a l’alcalde Jesús Naharro i a l’equip del consistori.

 · Els temes que han centrat la conversa han estat les infraestructures de mobilitat, els projectes de sostenibilitat i la generació d’energia amb renovables, així com la formació en l’àmbit de l’emprenedoria.

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, s'han reunit a les dependències de l'Ajuntament amb el president de la Cecot, Antoni Abad, i el secretari general de l'entitat, Oriol Alba. En la reunió, que també ha comptat amb l'assistència de la cap del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Tamara Mendieta, s'han tractat diversos temes d'actualitat del municipi, de l'àmbit empresarial i de la importància de la formació de l'emprenedoria.

En declaracions a Ràdio Abrera, l'alcalde del municipi, Jesús Naharro, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta primera visita. "Hem pogut comentar diferents temes. El que pretenem amb les nostres futures accions és forçar a dissenyar una xarxa de transport públic transversal per la B-40 des de la zona de Terrassa i Sabadell amb la zona del Baix Llobregat Nord. Una altra vessant que volem afrontar i estem mirant de plantejar adequadament, serà com poder millorar les nostres empreses de cara a la seva competitivitat amb les noves infraestructures de les que destaca la inauguració del túnel conegut com Abrera-Terrassa amb l’objectiu de que les nostres empreses i les nostres veïnes i veïns puguin gaudir d’una mobilitat més sostenibles, amb menys impacte en el medi ambient i molt més segura”.

Per la seva part, el president de la Cecot, Antoni Abad, ha destacat que el principal objectiu de les actuacions de l'entitat és "poder continuar generant el màxim d'oportunitats per les empreses, que en el rerefons són també oportunitats a les persones. En la reunió celebrada aquí a Abrera, hem parlat també de la transcendència de la formació en tots els nivells i del reciclatge. I tots aquests són elements essencials en la gestió de la Cecot per donar el millor servei a les empreses i a les persones que treballen en aquestes empreses. Partim d'unes visions compartides i també hem fet una aposta clara per una comunicació que ens apropa. Des de la B-40 estem en una via ràpida des d'Abrera cap al Vallès, però també des del Vallès cap a Abrera".

La Cecot ja col·labora amb l’Ajuntament d’Abrera mitjançant la participació de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori en el projecte Reempresa, del qual Abad n’és també president i ambdues organitzacions s’han mostrat obertes a continuar col·laborant en projectes que tinguin com objectiu la generació i el creixement del teixit empresarial al territori, en primera instància el relatiu a les infraestructures i la mobilitat.