BANC aconsegueix fer venir els inversors internacionals a Barcelona, malgrat la cancel·lació del Mobile World Congress

La Xarxa Catalana de Business Angels BANC ha demanat als Business Angels Europeus que tenien previst assistir al 4YFN, en el marc del Mobile World Congress, a que mantinguin la seva assistència a la iniciativa Barcelona Tech Spirit.

Amb motiu de la cancel·lació del MWC i el 4YFN ha sorgit una iniciativa alternativa, promoguda per agents de l’ecosistema emprenedor català i que es celebrarà del 24 al 26 de febrer, sota el nom de Barcelona Tech Spirit.

Aquesta iniciativa compta amb el recolzament de diferents entitats catalanes, entre les quals la BCN Tech City, la Business Angels Network Catalunya, la Cecot, Autoocupació, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Albert Colomer, membre de la junta directiva de la European Business Angels Network-EBAN, ha gestionat la presència de la delegació de la EBAN, encapçalada pel seu president Peter Cowley i el seu secretari general Jacopo Losso, i un important nombre de representants de més de 30 països.

Els inversors internacionals participaran, doncs, de diferents actes de promoció de l’ecosistema inversor europeu en espais encara per determinar en el marc d’aquest esdeveniment sorgit com a reacció a la cancel·lació del MWC.

 

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de l’organització empresarial Cecot i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (CP’AC). BANC és membre de la European Business Angels Network (EBAN). www.bancat.com

 

Sobre EBAN

EBAN, la Federació Europea de Business Angels engloba mes de 150 xarxes d’inversors, de 50 països, i és la veu i representació de la inversió privada en startups a tota Europa.. www.eban.org

Eban Board amb Albert Colomer i Peter Cowley al Centre

SERVEIS DESTACATS: