Qui Som?

Conveni Cecot - Universitat de Barcelona

L'acord estableix l'intercanvi de professors, investigadors i estudiants durant determinats períodes, així com l'intercanvi de materials de recerca, documents científics i pedagògics i publicacions.

Joan Elias, rector de la Universitat de Barcelona, i Antoni Abad, president de la patronal catalana Cecot, han signat un conveni marc de col·laboració impulsat per la Facultat de Psicologia per desenvolupar conjuntament diferents projectes i activitats en els àmbits de la formació, la recerca i la docència.
L'acord estableix l'intercanvi de professors, investigadors i estudiants durant determinats períodes, així com l'intercanvi de materials de recerca, documents científics i pedagògics i publicacions. També es preveu la col·laboració de la Cecot i la Facultat de Psicologia en l'àmbit de la psicologia industrial, per tenir coneixement sobre les noves tendències en selecció de personal i per constituir equips de recerca conjunts. A més, el conveni preveu la participació en conferències, seminaris, col·loquis i altres activitats organitzades per qualsevol de les dues parts, i la difusió i la promoció recíproca de les activitats que es duguin a terme conjuntament als webs, butlletins i altres eines o canals de comunicació de les dues institucions.