Qui Som?

Conveni Cecot - Fundació Barcelona Comerç

Barcelona Comerç suma sinèrgies amb la Cecot

El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de sumar esforços en la representació institucional i de complementar l’oferta de serveis que la Fundació ja ofereix a les empreses dels vint-i-tres Eixos comercials que la conformen.

“Aquest acord és possible perquè tant la Cecot com Barcelona Comerç coincindim en l’objectiu de promoure i defensar els interessos empresarials”, ha afirmat Garrofé durant la signatura realitzada aquesta setmana a la seu de la patronal catalana, “en el cas de Barcelona Comerç aquesta defensa està més centrada en les empreses del comerç de proximitat, en el cas de la Cecot, de forma més transversal ja que som una confederació empresarial multisectorial”.

Per la seva part, Vendrell ha volgut destacar que “aquest conveni ens permet sumar esforços i garantir un sector més fort i unit. A Barcelona Comerç estem creixent en nombre d’associats, aquesta tardor ja hem arribat als 23 eixos comercials adherits i volem créixer també en nombre de serveis per a ells i els més de 4.500 comerços que representen. El conveni amb la Cecot ens permet fer això de forma immediata i incorporar al nostre ventall de serveis, propostes que estem segurs seran d’interès i profit per a tots ells. A més, el fet que els socis dels Eixos Comercials puguin fer ús d’aquests serveis de la Cecot com els propis membres d’aquesta entitat, és un avantatge que valorem molt positivament”.

A través del conveni, Barcelona Comerç mantindrà una sèrie d'avantatges entre les que destaquen l’assessorament en qualsevol dels prop de 30 àmbits empresarials que disposa actualment la Cecot i, en especial, de l’assessorament destinat a la Formació Professional Dual, així com el servei de Borsa de Treball, l’oferta de formació empresarial o el servei de Reempresa. A l’hora, les empreses dels Eixos comercials de Barcelona Comerç també podran beneficiar-se de tot l’assessorament empresarial que presta la Cecot, i d’un ampli ventall d’acords en descomptes que aquesta té amb empreses de prestació de serveis de telecomunicacions, energeria elèctrica, gas, carburants, entre d’altres. Destaca en aquesta col·laboració el servei de canal musical a través de l’empresa Soundreef que ofereix als comerços una gran selecció musical i que actua com alternativa vàlida als cànons que actualment s’estan abonant a l’SGAE o d’altres societats de gestió col·lectiva.

Fotografia de Salva Vendrell (FBC) i David Garrofé (Cecot)