Qui Som?

Conveni Cecot - Diari de Terrassa

Hem signat un conveni de col·laboració amb el Diari de Terrassa perquè les empreses associades a la nostra entitat pugueu gaudir d'avantatges en la subscripció, les promocions, els espais publicitaris o els actes que promogui aquest mitjà de comunicació.

David Garrofé, secretari general de la Cecot, i Raúl Sanz, director general del Diari de Terrassa, van signar ahir el conveni en la nostra seu central a Terrassa. Durant la signatura Sanz va reiterar que "aquesta col·laboració es suma a les ja iniciades amb altres entitats que promouen l'activitat econòmica i empresarial de la ciutat i és un pas més en el reforç dels nexes de Diari de Terrassa amb el seu entorn".

Per Garrofé, "la col·laboració amb una capçalera tan arrelada a la ciutat suposa no només apropar la informació i l'actualitat comarcal als equips de treball de les empreses associades ubicades al territori sinó que també pretén donar visibilitat a la tasca de vertebració territorial que, en general aporta la premsa comarcal, i en aquest cas el Diari de Terrassa". 

Segons l'Estudi d'Audiència de la Premsa Comarcal publicat recentment per l'Associació Catalana de Premsa Comarcal, la premsa local i comarcal lidera tots els rànquings d’audiència a Catalunya enfront a la premsa generalista: 1,1 milions de lectors mensuals en paper (565.000 lectors diaris, de mitjana) i més de 5 milions d’usuaris únics a través d’Internet.