Cecot Home

Setmana Europea de la Prevenció de Residus - 16 al 24 Novembre 2019

Informació

Us informem que del 16 al 24 de novembre es celebra la XI Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019  a 40 regions de 33 països d’Europa.

La Setmana neix amb la voluntat de donar a conèixer i compartir avenços i esforços que fan empreses, associacions, universitats... en matèria de prevenció de residus.

Molts de vosaltres teniu excel·lents experiències en aquesta matèria (des de productes i envasos ecodissenyats, estratègies de reducció de materials en envasos, optimització de l’emmagatzematge del producte, reutilització d’envasos, digitalització de la facturació i nomines...) que són un bon exemple per sensibilitzar a clients, treballadors i proveïdors sobre la necessitat de reduir la generació de residus, i per difondre les accions del pla empresarial de prevenció d’envasos.

Des de l’Agència de Residus de Catalunya ens conviden a compartir i difondre-les en el marc d’aquesta setmana, i ens proporcionen el material necessari per promocionar-les (recursos comunicatius, vídeos i fitxes d’activitats...).
 

Us enllacem el document on trobareu informació sobre la Setmana Europea de la prevenció de Residus i com participar.

Totes les activitats inscrites abans del 4 de novembre es visualitzaran a l’agenda d’activitats catalana i europea, i les més innovadores podran concórrer al Premi Europeu de Prevenció de Residus.

Per més informació, contacteu amb el Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya, o al correu electrònic setmanaprevencio.arc.tes@gencat.cat
 

Formulari inscripció d’accions a la Setmana

Agenda d’activitats de la Setmana