Cecot Home

Per una indústria tèxtil més sostenible. Casos pràctics cap a l'economia circular

Informació

Les indústries tèxtils i en especials les indústries de teixit tècnic, estan fent un esforç considerable durant l'actual crisi per abastir de materials per l'elaboració de peces de protecció. Alhora, també estan involucrades en un procés de revisió dels seus processos i materials per tals de fer-los més sostenibles i segurs.

En aquesta segona edició, aquest cop virtual, s'amplia l'enfocament amb casos pràctics enfocats cap a l'economia circular del sector dels tèxtils tècnics liderats per empreses catalanes, així com la presentació de les diferents actuacions del clúster AEI Tèxtils i d'ACCIÓ. Coneixerem aquesta estratègia que es vincula directament amb les directrius de la Unió Europea que proposen una sortida de la crisi de la Covid-19 més verda i sostenible. El sector tèxtil és un dels sectors prioritaris en el Green Deal de la Unió Europea.

“Per una indústria tèxtil més sostenible” és una sèrie de jornades pràctiques i interactives co-organitzades per l’AEI Tèxtils, el Clúster Català dels tèxtils tècnics, juntament amb ACCIÓ.

Més informació i programa.