Cecot Home

ONLINE WEBINAR: Oportunitats de negoci a l'Àsia Central: Kazakhstan i Uzbekistan

Informació

En aquesta fase de la desescalada i el lent retorn a la “nova” normalitat, necessitem informació i eines per retornar, en alguns casos virtualment , als mercats internacionals.
 

Iniciem per tant una sèrie de webinars amb les darreres informacions sobre les oportunitats de negoci en els mercats internacionals, des de la visió sobre el terreny i en el país dels nostres delegats.
 

Al mateix temps i per a les empreses que no compten amb suficients tècnics en el departament d’exportació, us oferim una eina que us permetrà iniciar o consolidar la vostra internacionalització ràpidament i a un cost reduït : Els Grups d’Exportació.
 

OPORTUNITATS DE NEGOCI A L’ÀSIA CENTRAL: KAZAKHSTAN I UZBEKISTAN

La importància actual dels països que composen la regió d’Àsia Central, atreu cada vegada més l’atenció pel seu valor geoestratègic, a l’estar situats entre tres grans potència – Rússia, la Xina i l’Índia –, així com pel seu gran potencial energètic, per disposar d’immensos recursos naturals i totes les energies, incloent les renovables.

 

Àsia Central s’ha convertit en una de les regions menys afectades pel COVID-19, amb un creixement esperat pel 2021, segons el FMI, en més d’un 4.5% per a la zona. En la jornada s’analitzarà la regió d’Àsia Central, així com les oportunitats de negoci que ofereixen Kazakhstan i Uzbekistan.
 

PONENT: Adolfo Romero de Marcelo. CEO a ESKZ Global, consultoria especialitzada en el desenvolupament empresarial a Àsia Central.
 

Més informació i programa.

NOTA: Per assistir al webinar, que es farà on-line aprofitant la plataforma Zoom, caldrà emplenar la inscripció per a la sessió i posteriorment s’enviarà el codi d’accés.