Cecot Home

ONLINE WEBINAR: Curs Anàlisi de riscos industrials

Informació

Pla de formació Fedequim per Videoconferència
Anàlisi de Riscos Industrials
28 i 29 de maig de 2020 (9h - 14h)

Acompanyem informació i continguts sobre el Curs referit, en forma de Videoconferència dirigit a Responsables i Tècnics de Seguretat Industrial i el principal objectiu de la qual és donar una visió general del procés d'Anàlisi de Risc, així com de les metodologies d'identificació de perills, simulació de conseqüències accidentals, determinació de probabilitats i determinació del risc en processos industrials i aplicacions derivades d'això i de la legislació vigent en matèria d'Accidents Greus.

Si desitgen assistir, hauran de remetre'ns (cursos@fedequim.es) el Butlletí d'Inscripció que s'acompanya degudament emplenat abans del dia 20 de Maig i quedarà efectuada la seva pre-reserva.

Atès que els cursos precisen d'un quòrum mínim de persones per a poder realitzar-se, els encarim l'enviament d'aquest Butlletí d'Inscripció al Curs abans de la data límit indicada, a fi de poder confirmar-los al més aviat possible la realització d'aquest.

En el cas que desitgin efectuar la bonificació de la part corresponent a l'import del Curs, els facilitarem els documents necessaris que hauran d'emplenar i enviar-nos.