Actualitat

Nou Servei d'Informació sobre Licitacions i Compra Pública

Us informem que ja teniu a la vostra disposició el nou Servei de licitacions i compra pública: un butlletí exhaustiu que recull, agrupa i classifica sectorialment totes les licitacions que es publiquin a Catalunya. Aquest butlletí s'emet diàriament per correu electrònic i us permet accedir directament a les licitacions que us puguin interessar a través del directori sectorial que trobareu al butlletí.

La informació que es publica indica l'organisme que fa la licitació, les dades del contracte, la data de publicació, la data de presentació de les ofertes i el pressupost de la licitació. Les dades del contracte permeten accedir al portal de la Contractació pública on podeu consultar els plecs de clàusules administratives i els plecs de prescripcions tècniques.

Us recordem que la Cecot posa a la vostra disposició l'assessor José Luis Martínez, el qual us podrà resoldre els dubte que tingueu i us assessorarà sobre el procediment de licitació, també us pot informar sobre la tramitació del RELI i les classificacions necessàries en alguns procediments de compra pública.

ENLLAÇOS RELACIONATS:

Consulta a l'expert José Luis Martínez, assessor en compra administrativa o compra pública.

més info

Dona't d'alta al Servei diari de Licitacions i Compra Pública enviant-nos un correu a butlletins@cecot.org .