Actualitat

L’expert mundial en Social Selling, Álex López, ens donarà pautes per afavorir la interacció a les xarxes socials i com accelerar el procés comercial.

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes ha organitzat una sessió amb el número 3 dels Top 10 Mundial Influencers Social Selling 2019. El Social Selling és un concepte molt de moda als Estats Units que consisteix a sumar les possibilitats de totes les xarxes socials per maximitzar el procés de compra.

La venda avui dia és  molt dura, les trucades telefòniques a porta freda moltes vegades no són ateses, els correus electrònics sovint no s'obren i ens enfrontem a un nou perfil de client, que en més del 80% dels cops inicia el procés de compra en internet, connectat amb múltiples dispositius i que interactua en temps real.

El 21 de maig, el Club de Màrqueting i Vendes, comptarà amb l'Álex Lópezexpert mundial en Social Selling, que ens farà reflexionar sobre perquè és important estar en aquests canals i ens explicarà com utilitzar les xarxes socials per afavorir la interacció, la imatge de marca i accelerar el procés comercial.

El ponent ens ajudarà a entendre i obtenir exemples clau de per què i de com estan actuant les empreses més àgils i innovadores als mitjans digitals i donarà pautes per conèixer com actua el nou client digital, com treure-li profit a Linked In o com mesurar el resultat de les nostres accions.

Sobre el ponent:

Álex López, amb vint anys d’experiència com a Director Comercial, l’any 2008 va reconduir la seva trajectòria professional cap les xarxes socials creant i responsabilitzant-se de la gestió de continguts de comunitats a Linked In: Retail Meeting Point, grup que actualment compta amb més de 14.000 professionals del sector retail; Compensación y Beneficios amb una quantitat similar d’experts de recursos humans que l’anterior comunitat. Paral·lelament va començar a oferir recolzament a empreses com a formador i assessor en el disseny d’estratègies de digitalització i de Social Selling. És autor de diverses guies i llibres, el darrer Cliente digital, vendedor digital

Inscriviu-vos aquí! 
Álex López, expert mundial en Social Selling