Actualitat

Webinar: Màquines i Serveis Made in Germany per a la Indústria dels Tèxtils tècnics

La Cambra de Comerç Alemanya organitza entre el 23 i el 26 de novembre de 2020 un webinar, així com una sèrie de trobades empresarials per a la indústria dels tèxtils tècnics, que pretén fomentar cooperacions d'índole tecnològic i comercial entre empreses del sector a Alemània, Espanya i Portugal.
El 23 de novembre tindrà lloc el webinar sobre oportunitats i desafiaments en el sector dels tèxtils tècnics industrials a Alemània, Espanya i Portugal a càrrec de les associacions sectorials dels respectius països: L'Associació Alemanya de Fabricants de Maquinària (VDMA), la Confederació de la Indústria Tèxtil (TEXFOR) d'Espanya, així com l'Associació ATP i el centre tecnològic CITEVE de Portugal.
Els dies 24 al 26 de novembre es presentarà "tecnologia made in Germany" pel sector dels tèxtils tècnics i s'organitzaran trobades individuals B2B mitjançant videoconferència entre fabricants alemanys de tecnologia i fabricants tèxtils tècnics d'Espanya i Portugal.
La iniciativa té el recolzament i el finançament del Ministeri Alemany d'Economia i la participació no implica cap cost.
Per poder-hi assistir s'ha de fer inscripció prèvia fins al 23 d'octubre
En el formulari d'inscripció  pot escollir entre inscriure's al webinar i/o també sol·licitar reunions individuals amb les empreses del seu interès.