Actualitat

Antonio Martínez assumeix la presidència del Gremi de Transports i Logística de Catalunya

Martínez: “la Covid-19 ha posat en valor la tasca que desenvolupem els professionals del sector del transport i de la logística, i el pes estratègic que té l’activitat que generem per l’economia del país”.
 • Martínez pren el relleu de Josep Daví al capdavant del Gremi durant la propera legislatura. 
 • La nova Junta Directiva destinarà esforços a incidir en la importància d'un transport responsable socialment i sostenible, reforçar el contacte amb l’Ajuntament de Barcelona i amb la Catalunya central o a donar a conèixer el sector com una sortida professional d’alta ocupació.

 

Antonio Martínez, director de l’empresa de transport express Sandi Truck, SL. ha estat escollit president del Gremi de Transports i Logística de Catalunya, en substitució de Josep Daví, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova Junta Directiva com a vocal.

El nou president ha estat escollit en el marc de l’Assemblea General Electoral que es va celebrar el passat dimarts 22 de setembre, després d’un procés electoral que va acabar amb la proclamació d’Antonio Martínez per representar el Gremi els propers quatre anys. Durant la darrera reunió, Martínez ha dirigit unes paraules d’agraïment a la feina feta pel president sortint.

Martínez, compta amb una àmplia experiència professional de més de trenta-cinc anys en el sector del transport. Actualment dirigeix des de fa vint anys l’empresa de serveis de transport urgent Sandi Truck, SL, anteriorment va exercir de director comercial a l’empresa de solucions de gestió i logística de la cadena de subministrament Schenker a Barcelona i entre el 1985 i el 1995 va ser director comercial de l’empresa General Transports España, SA.

Durant l'Assemblea també es van designar els càrrecs que conformen la Junta Directiva:

  • Antonio Martínez, president (Sandi Truck)
  • Jesús Fluriach, vicepresident (Daviplus) 
  • Sergio Expósito, secretari (Expósito Logístics)
  • Joan Casanovas, tresorer (Fredist)
  • Josep Daví, vocal (Daviplus)
  • Jaume Segura, vocal (Trans Segura)
  • Ferran Martínez, vocal (Socolo Truks)
  • Esteve Ferrer, vocal (Estfred)
  • Francisco Manuel Castillo, vocal (ADM Pallejà)

 

La nova Junta va presentar durant l’Assemblea electoral els principals eixos de treball del Gremi durant la nova legislatura que es resumeixen en:

 1. Donar a conèixer a tots nivells la importància d'un transport responsable socialment i sostenible.
 2. Impulsar iniciatives per contribuir al relleu generacional de la professió. Donar a conèixer el sector com una sortida professional d'alta ocupabilitat.
 3. Mantenir i reforçar el contacte institucional amb l'Ajuntament de Barcelona per treballar aspectes com la zona de baixes emissions o també avantatges per als socis en les zones de càrrega i descàrrega dels vehicles, així com d'altres iniciatives en l'àmbit del transport i la mobilitat.
 4. Mantenir i reforçar la presència del Gremi a la Catalunya central i donar continuïtat als eixos de treball encetats al 2019.
 5. Augmentar la presència del Gremi a nivell local amb l'assistència a fòrums de debat impulsats per les administracions, així com fomentar una relació bilateral amb l'Ajuntament per participar activament en les noves directrius en matèria de mobilitat a la ciutat.

INFORMACIÓ D'INTERÈS: