Actualitat

Música per a centres d'estètica

Descomptes a la SGAE i servei d'audiomàrqueting amb Personal Music

 

Poses música al teu centre? Saps que no pots fer servir plataformes com YouTube o Spotify, encara que paguis la llicència prèmium? A GPIC tenim la millor solució per ajudar-te a resoldre aquest problema. 

Perquè puguis disposar de la millor música pel teu negoci complint amb la llei, GPIC a través de la Cecot ha signat un acord amb la SGAE, la Societat General d'Autors i Editors i amb Personal Music, experts en ambientació musical personalitzada i audiomàrqueting, amb el que disposaràs d'assessorament personalitzat i la possibilitat de gaudir de l’entorn musical més adequat pel teu establiment. 

Què t'oferim? 

  • Descomptes de fins a un 15% sobre les tarifes generals de la SGAE. 
  • Servei d’audiomàrqueting a través de Personal Music per 10 € al mes + IVA per local, amb quota de connexió sense càrrec* (el preu normal del servei és de 30 € al mes +IVA per local).

Ho has de saber

Amb Personal Music obtindràs assessorament en propietat intel·lectual per escollir la millor opció, complint amb l'SGAE-AGEDI/AIE i totes les alternatives legals, que et permetran reduir fins al 50% el cost del cànon obligatori en concepte de dret d'autor.

Sol·licita el servei