Actualitat

Entrades gratuïtes | CosmoBeauty 2023

 

Aquesta jornada serà el punt de trobada on es presentaran les principals novetats de tots els sectors de la bellesa professional: Estètica, Medicina Estètica, Spa, Healthy life, Wellness, Terapies alternatives, Tattoo, Microblading, Micropigmentació i Cosmètica.

Fira de referència en el món de la bellesa:
CosmoBeauty Barcelona és la fira nacional i internacional de referència on les grans marques del sector es reuniran per donar a conèixer les últimes novetats en tractaments i productes. 

Novetats en productes i serveis:
CosmoBeauty Barcelona disposarà de diferents espais pensats per les marques expositores, amb demostracions en directe, les últimes novetats en tractaments i productes.
El visitant podrà posar-se al dia de les últimes tendències en aparatologia, cosmètica i benestar, el "Beauty Podium" i el "Healthy Corner" serà el punt de trobada ineludible del sector.

Formació:
Impartir una formació puntera i de qualitat a professionals dels diferents sectors que integren CosmoBeauty Barcelona és un dels objectius principals d'aquest esdeveniment. Per això, la fira congregarà una àmplia oferta formativa que tractarà tots els camps.

Activitats:
CosmoBeauty Barcelona també disposarà d'una àmplia oferta d'activitats per a cobrir les necessitats de tots els visitants professionals.

Més informació