Actualitat

Curs "Fonaments i tendències de sostenibilitat en la cadena de valor de la indústria tèxtil"

Inici 29 setembre de 2020 – Aula Virtual

Us informem que Texfor, dins la seva programació en Aula Virtual, organitza el curs “Fonaments i tendències de sostenibilitat en la cadena de valor de la indústria textil”.
Els assistents s'endinsaran d'una forma pràctica en la sostenibilitat tèxtil per aprendre de forma senzilla la importància de la sostenibilitat i la implicació dels diferents actors industrials (filatures, teixidories, tintura i acabat de teixit, estampació, etc.) i altres actors clau (clients, certificadores, ONG, administracions, organismes internacionals ...).
El focus i el propòsit és traslladar als professionals de forma senzilla tendències en matèria de desenvolupament de producte, blockchain, normatives, legislació, descarbonització, requeriments de client, zero waste, zero water, REACH, etc.
El curs està dirigit a totes aquelles persones relacionades amb el sector tèxtil-confecció i que desenvolupin la seva activitat en àrees des de la producció fins al disseny i la moda, la compra, selecció, comercialització, la distribució ...
Més informació, calendari i inscripció