Actualitat

Cerclemón vehicula una donació de 35 equips informàtics per als joves que tenen acollits a la Fundació Busquets

Ventalló: “Cerclemón ha esdevingut un mecanisme d’enllaç entre les empreses associades al Cercle de Joves o a la Cecot i els projectes socials d’entitats del tercer sector”.

La comissió Cerclemón encapçalada pel seu president, Santi Ventalló, han lliurat als responsables de la Fundació Busquets un total de 35 equips informàtics aportats per l’empresa Microblau, membre del Cercle Cecot de Joves Empresaris i associada a la Cecot.

La Fundació Busquets compta amb un programa d'atenció a les persones sense sostre que pretén cobrir les necessitats bàsiques d'aquesta gent. L'entitat disposa d'un centre de dia, un menjador social, un servei de dutxes i cinc llars compartides. Els ordinadors es situaran en les sales comunes dedicades a aquest programa.

El lliurament ha tingut lloc a la seu de la Fundació Busquets i, en paraules de Ventalló, “accions com aquesta són la base de treball d’una comissió com la nostra, és a dir, que Cerclemón ha esdevingut un mecanisme d’enllaç entre les empreses associades al Cercle de Joves o a la Cecot i els projectes socials d’entitats del tercer sector”. Fundada l’any 2000, la Comissió Cerclemón respon a l’objectiu de donar suport a iniciatives solidàries a partir de la voluntat, els recursos i el compromís de l’empresa privada amb la responsabilitat social.

Des de la comissió solidària del Cercle actualment s’està treballant per cobrir la demanda de nous projectes que requereixen de recursos o col·laboració externa per dur-los a terme com és el cas de l’entitat Atendis, que dona resposta a necessitats d’assistència i promoció personal de persones amb discapacitat intel·lectual; o la Fundació Educativa Can Palet que dona suport a infants amb risc d’exclusió social.

A més, Cerclemón col·labora activament en accions de suport i ajuda als infants mitjançant l’organització d’iniciatives ara ja tan consolidades com el Salta Solidari que enguany tindrà lloc el primer dissabte del mes de setembre, el dia 7, a la Plaça Vella de Terrassa on l’organització tornarà a instal·lar inflables perquè les famílies puguin gaudir d’un temps d’esbarjo a l’hora que contribueixen a la investigació de malalties infantils.

 

Cerclemón

Cerclemón és la comissió de treball solidari del Cercle Cecot de Joves Empresaris que fomenta la Responsabilitat ètica i social del teixit empresarial, participa en iniciatives de caràcter solidari i col·labora amb fundacions i ONG.

 

Fundació Busquets

La Fundació Busquets de Sant Vicenç de Paül és un Centre Residencial d’Acció Educativa que està dedicada a l’atenció i acompanyament de menors, adults i famílies en situació de vulnerabilitat i que va fundar-se en l’any 1903.

Va ser  creada a inicis del segle XX per tal d’atendre menors, adults, i famílies en risc d’exclusió social, que dedica el seu temps a atendre les necessitats d’aquelles persones que ho necessiten tant de manera educativa com assistencial i així també intentar promoure el sentiment d’empatia i solidaritat entre iguals.

Imatge d'equips donats a la Fundació Busquets