Actualitat

Cerclemón col·labora amb la campanya de la Creu Roja “Cap infant sense joguina”

A proposta de Cerclemón, els assistents a la trobada que el Cercle Cecot de Joves Empresaris va organitzar a finals de novembre, van fer l’aportació d’una joguina nova.

La comissió Cerclemón encapçalada pel seu president, Santi Sánchez, ha lliurat als voluntaris de la Creu Roja una seixantena de joguines noves aportades pels membres del Cercle Cecot de Joves Empresaris durant la seva trobada anual, el passat divendres 30 de novembre.

El lliurament ha tingut lloc a la seu de la Cecot i, en paraules de Sánchez, des del Cerclemón “esperem poder ajudar a la Creu Roja a assolir el seu objectiu amb la campanya Cap infant sense joguina d’aquest any, que pretén assolir la xifra de 55.000 joguines a nivell de tot el territori català”.

La campanya té l’objectiu de garantir, un any més, el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. També es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

Des de la comissió solidària del Cercle, es col·labora activament en accions de suport i ajuda als infants mitjançant l’organització d’iniciatives com el Salta Solidari que enguany ha recaptat 2.266,76€ que Cerclemón ha destinat a tres associacions que treballen per la investigació de càncer infantil com són Mua Solidaris, Mi Compañero de Viaje i Todos contra la Histiocitosis. Una altra de les accions que impulsa Cerclemón amb finalitats socials és el Torneig de Pàdel Solidari que enguany ha arribat a la seva 6a edició.

Cap infant sense joguina

La Creu Roja organitza per 26è any consecutiu aquesta campanya que, en el cas de Catalunya, es desenvolupa a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.100 voluntaris i voluntàries, i preveu repartir les joguines a prop de 23.000 infants catalans. Aquesta Gran Recollida de Joguines promou que siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu.

 

Cerclemón

Cerclemón és la comissió de treball solidari del Cercle Cecot de Joves Empresaris que fomenta la Responsabilitat ètica i social del teixit empresarial, participa en iniciatives de caràcter solidari i col·labora amb fundacions i ONGs.

D’esquerra a dreta: Santi Sánchez (president Cerclemón), Lara Cruz, Santi Ventalló, representant creu roja, representant creu roja, josep M. Llauger, Albert Teixidó, Pablo Gamalero.