Actualitat

Campanya Sant Jordi 2020 | Sant Jordi als balcons

“De la sang que en brollà, en sorgí ràpidament un roser, amb les roses més vermelles que la princesa hagués vist mai, roser del que el jove cavaller en tallà una rosa i li oferí a la princesa”. La Llegenda de Sant Jordi

 

 

Segur que coneixes la llegenda de Sant Jordi. Sant Jordi va lluitar contra el drac i el va matar per a salvar a la princesa. De la sang del drac va néixer un roser del qual Sant Jordi va agafar la rosa que va regalar a la seva enamorada, la princesa.  

Les conseqüències de la crisi sanitària i el confinament ens obligaran a viure un Sant Jordi sense paradetes al carrer ni gent gaudint de la festa, la Unió de Floristes vol animar-vos a comprar la rosa de Sant Jordi a través de les seves botigues online i lluitar contra un nou drac, el COVID-19, quedant-nos a casa.  

Regalar la rosa és una de les millors maneres de demostrar el nostre amor i agraïment a les persones que estimem, que ens ajuden a continuar i ens fan millor persones. 

Omplim de roses els balcons 

Amb la iniciativa #RosesperTerrassa i #SantJordialsBalcons també volem animar-vos a omplir els balcons de la nostra ciutat de roses i flors i que els més petits de la casa puguin fer i penjar als balcons els seus dibuixos de roses i dracs, o flors de paper. Pugeu les fotografies dels vostres dibuixos i balcons a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordialsBalcons i #RosesperTerrassa perquè tothom pugui gaudir de la festa. 

 

La venda de roses i llibres només es pot fer a distància

Pilar Lorés
Carrer Sant Pau, 6 | 08221 Terrassa | Tel. 937 366 036 | gremifloristes@cecot.org