Actualitat

Acceleradora de Moda

Us presentem la primera edició de l’Acceleradora de Moda de Catalunya, un programa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda adreçat a marques catalanes de moda, que permetrà a les empreses participants comptar amb el coneixement i experiència de professionals del màxim prestigi internacional. En un moment en què la reactivació empresarial passa per definir una estratègia diferenciadora, els recursos que rebreu en les sessions de l’Acceleradora poden ser la garantia per a un creixement exitós.  
Les marques seleccionades per formar part d’aquesta edició podran compartir inquietuds, alhora que participen en workshops sobre els àmbits següents: arquitectura de marca, product & supply, ecommerce i estratègia digital, experiència en botiga física, finance & governance i comunicació.
Entre octubre i març de l’any vinent, també comptaran amb l’acompanyament d’un mentor i l’assessorament tecnològic individualitzat per part d’un expert en noves tecnologies. A més de guiar-los en tot el procés i donar-los una visió de 360º del seu negoci, el mentor els ajudarà a dissenyar un pla d’acció individualitzat per al creixement de la seva empresa.
Per la qualitat dels continguts, pel nivell dels experts, per la intensitat de l’acompanyament i perquè el futur de les vostres empreses és el futur de tots,  estem convençuts que participar en l’Acceleradora de Moda de Catalunya marcarà un abans i un després en la vostra planificació estratègica.

Més informació i programa.