Convocatòries de premsa

Des del 2011, el Centre de Reempresa de Catalunya ha evitat el tancament de 1.700 empreses.

El 87,56% d’aquestes reempreses d’èxit continuen en funcionament després de la seva transmissió.

Acte presentació de resultats de Reempresa

Reempresa analitza en un acte públic els resultats de la seva gestió des de la posada en marxa del Centre, ara ja fa sis anys i mig, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el Fons FEDER.

A l’acte s’hi presentaran els resultats d’un estudi que situa la supervivència de les empreses transmeses a través del servei en més d’un 87% i que contempla aspectes com el preu mig de cessió, l’evolució de la facturació o l’increment del nombre de treballadors, entre altres indicadors.

El Centre de Reempresa anunciarà també un nou eix de treball que implementarà des d’ara i fins l’any 2020, més centrat en la consolidació i sobre tot el creixement de les reempreses d’èxit.

                          

PROGRAMA:

  • 18.30 h    Benvinguda a càrrec de l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
  • 18.35 h    Sr. Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya.
  • 18.40 h    Sr. Albert Colomer, president d’Autoocupació i director del Centre de Reempresa de Catalunya.
  • 18.45 h    Testimonial de persones cedents i reemprenedores de Reempresa que donaran testimoni de la seva experiència particular.
  • 19.15 h    Cloenda a càrrec de l’Hble. Sr. Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.
  • 19.25 h    Fi de l’acte a sala - Fotografia de les autoritats amb els reemprenedors d’èxit assistents. [Exterior / jardí]

Aquest acte s’emmarca en les Sessions de disseminació previstes a l’activitat 6.2 de la Operació Suport a la Continuïtat Empresarial mitjançant el creixement : Reempresa 2020.

Projecte impulsat per:                            Projecte finançat per: