Reconeixements Cecot

L’acte de lliurament de guardons als distingits amb els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial es realitza durant un sopar on els guardonats són els protagonistes de l’esdeveniment.

La Nit de l’Empresari és ja una cita consolidada en les agendes dels empresaris i empresàries d’arreu de Catalunya. La voluntat de la Cecot amb aquest sopar multitudinari és el de posar en contacte empresaris/es, directius/ves i executius/ves poden trobar-se amb personalitats del món polític, econòmic i empresarial.

Això fa que la Nit de l’Empresari hagi esdevingut un punt de trobada “social” que ha anat conformant un teixit de relacions, més distès del que permeten els despatxos, i que, edició rere edició, reiteren la seva participació.

Qui hi assisteix?

La Nit de l’Empresari ha esdevingut un punt de trobada “social” que ha anat conformant un teixit de relacions més distès del que permeten els despatxos, i que, edició rere edició, reiteren la seva participació.

Quin ressò mediàtic s’ha guanyat aquest esdeveniment?

La Nit de l´Empresari de la Cecot acredita cada any més de 50 professionals dels principals mitjans de comunicació del país.

Començant pels mitjans d´àmbit local i comarcal, passant pels mitjans generals i finalitzant pels mitjans purament ecònomics, la Nit de l´Empresari representa per la Cecot un marc únic de reforç institucional i plataforma de reivindicació de millores per a la competitivitat de les pimes catalanes, incidint en l´opinió pública a través dels mitjans de comunicació assistents.

Patrocinadors

                                                                                           

                                                          www.nitdelempresari.com | Galeria d'imatges